Catering t Suikertuintje is een initiatief van Kirsten Beelen uit Hoofddorp  

Kirsten startte in 2008 met KirBee Creations. Een bedrijf in bedankjes, huwelijksaccessoires en aanverwante artikelen.

In 2010 volgde Kirsten een workshop Chocolade-paaseieren decoreren die werd gevolgd door een workshop Patisserie.

De passie voor de patisserie was geboren en sindsdien zijn er al heel wat cupcakes en taartjes gebakken.

Met het overstappen naar de Patisserie is Kirsten verder gegaan onder de naam Cake Buffet.

Om dit vak professioneel uit te kunnen voeren en bij te blijven met kennis en technieken zijn en worden er nog steeds workshops en cursussen gevolgd.

In 2012 heeft Kirsten haar Wilton 4-Stars Student Certificate en haar Master Certificate behaald voor de PME Professional Modules

Tijdens haar opleiding heeft Kirsten zich bekwaamd in de kunst van de suikerbloemen en in 2013 besloot Kirsten zich te gaan specialiseren op het maken van suikerbloemen, bloemen van koud porselein en bruidstaarten. Met deze specialisatie is besloten de naam te wijzigen naar de toepasselijkere naam 't Suikertuintje.

Kirsten is in 2014 in de leer geweest bij meesterpatissier Robèrt van Beckhoven. U kent Robèrt wellicht als jurylid van het bekende televisieprogramma Heel Holland Bakt.

Bij Robèrt ontstond de liefde voor de combatie van zoete en hartige "hapjes" en voor het maken van de desserts en desserttaartjes. De basis voor de huidige "High Tea", Fika en High Wine arrangementen die u bij Catering 't Suikertuintje kunt bestellen.

Om professioneel en volgens de richtlijnen te werken is zij gecertificeerd in HACCP en Allergenen voor Food Professionals. Deze zijn in 2018 opnieuw herhaald.

Voor een volledig overzicht van alle gevolgde cursussen en workshops verwijzen wij u naar de CV opleidingen.

In augustus 2018 is ’t Suikertuintje verhuisd van bedrijfsterrein Meer en Duin in Lisse naar de cateringkeuken aan de Evertsenstraat in Leiden en sinds september 2018 verzorgde Catering ’t Suikertuintje daar nog veel meer lekkernijen voor u.

Per 1 januari 2020 is Catering 't Suikertuintje gestopt met haar diensten. Hobbymatig maakt Kirsten nog wel suikerbloemen. Deze creaties vindt u op www.facebook.com/suikertuintje

 

Me working